Penam kampaní se soutěží podpoří značku Fit den

neděle, 6. června 2021, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Penam v červnové kampani podporuje svou značku Fit den. Spotřebitelskou soutěží láká na fitness hodinky či náramky Garmin.

Klíčový vizuál k nové kampani Penamu, zdroj: Penam/Agrofert

Klíčový vizuál k nové kampani Penamu, zdroj: Penam/Agrofert

Společnost Penam spouští červnovou kampaň, s níž podporuje svou značku Fit den. Kampaň staví na spotřebitelské soutěži, jež vybízí ke sportu a aktivnímu životnímu stylu. 

Spotřebitelská soutěž poběží po celý měsíc. Zapojit se do ní může každý, kdo zakoupí jeden ze tří soutěžních chlebů Fit den, zadá číslo účtenky na web www.penamsoutez.cz a odpoví na tipovací otázku. Každý týden vyhraje nejpřesnější tip a každý týden Penam ocení 10 výherců. Soutěží se o fitness hodinky či náramky značky Garmin. 

„Sortiment produktů pod hlavičkou značky Fit den je určen pro vyznavače aktivního životního stylu, kteří dbají na zdravou stravu a dostatek pohybu. Právě hodinky či náramky pomohou motivovat k pohybu a sledovat naše pohybové aktivity. Neméně důležitá je pro lidské zdraví i skladba jídelníčku s dostatkem všech živin včetně vlákniny. Naše chleby Fit den mají vysoký obsah vlákniny a obsahují spoustu zdravých semínek. Na své si přijdou dámy i pánové – ve hře jsou jak výrobky pro dámy, tak i pánské varianty. Stejně tak jako naše chleby, které jsou určené pro každého,“ přibližuje Petra Satrapová, product manager společnosti Penam.

Soutěž podpoří komunikace v tisku, například v titulech vydavatelství Mafra nebo Vltava Labe Media. Inzerce se objeví i v oborovém periodiku Pekař a cukrář či v lékárnách distribuovaném magazínu Zdraví. Dále kampaň poběží na internetu a sociálních sítích. Do podpory se zapojí i influenceři, například Agáta Hanychová.

-stk-