Plenky Kolorky kampaní pomohou samoživitelům

středa, 30. června 2021, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka českých ekologických plenek Kolorky spouští kampaň, v níž vybízí k deseti tisícům Dobrých skutků.

Majitelka značky Kolorka Jana Chladová vyývá k 10 tisícům Dobrých skutků, zdroj: Kolorky.

Majitelka značky Kolorka Jana Chladová vyývá k 10 tisícům Dobrých skutků, zdroj: Kolorky.

U příležitosti svých čtvrtých narozenin spustila česká značka ekologických dětských plen Kolorky kampaň, jež má pomoci rodinám samoživitelů. Své zákazníky i veřejnost vybízí k 10 tisícům Dobrých skutků. Zakoupením Dobrého skutku na e-shopu může každý koupit balení plenek za zvýhodněnou cenu, značka následně pokryje zbývající náklady a plenky zašlou do nadačního fondu Šatník Nory Fridrichové. Cílem je překročit deset tisíc, tolik balíků pak vystačí 200 rodinám přibližně na půl roku.

Na e-shopu je produkt Dobrý skutek v nabídce celoročně. „V běžném měsíci se bavíme o stovkách Dobrých skutků, díky kampani ale chceme za měsíc dosáhnout deseti tisíc,“ vysvětlila majitelka značky Jana Chladová s tím, že Dobrý skutek lze pořídit i bez nutnosti dalšího nákupu.

Do kampaně, která poběží po celý měsíc na sociálních sítích, se zapojily známé osobnosti, například Aneta Vignerová, Andrea Sestini Hlaváčková, Sandra Pospíšilová nebo Martina Pártlová. V pomyslné online štafetě si posílají plenky, které doputují k Noře Fridrichové a následně k rodinám samoživitelů. Zapojit se do online štafety může každý, kdo si na webu kolorky.cz zakoupí Dobrý skutek a bude sdílet krátké video či fotky s #10000dobrychskutku, případně využije samolepky či filtry na Instagramu a rámečky na Facebooku vytvořené speciálně pro kampaň.

Kampaň vznikla in-house. 

-stk-