Rossmann otevírá na Andělu dvoupatrovou prodejnu

čtvrtek, 17. června 2021, 10:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Na Andělu v Praze otevřela drogistická síť Rossmann svou první dvoupatrovou prodejnu.

Rossmann otevírá svou první dvoupatrovou prodejnu, zdroj: Rossmann.

Rossmann otevírá svou první dvoupatrovou prodejnu, zdroj: Rossmann.

Ve středu 16. června otevřela drogistická síť Rossmann svou první dvoupatrovou prodejnu na českém trhu, a to přímo u stanice metra Anděl. Na prodejní ploše téměř 420 m2 klade důraz především na přehlednou navigaci a vzdušný interiér. Její součástí jsou samoobslužné pokladny, Wi-Fi připojení či dětský koutek. Do patra se lze dostat i prostřednictvím výtahu. 

„Naše nová prodejna v Praze na Andělu se řadí k vlajkovým lodím drogerie Rossmann. Prostory jsou velmi moderní a do detailu navržené tak, aby zcela vyhovovaly požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Nakupující určitě potěší široký sortiment brandovaných i vlastních značek v kategoriích kosmetiky, péče o tělo, dětských produktů, zdravé výživy i spotřebního zboží. Zaměřujeme se také na řadu udržitelných produktů šetrných k přírodě, které se těší stále větší oblibě,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace společnosti v České republice.

Od otevření do neděle 20. června nabídne řetězec zákazníkům také speciální akci v podobě 50% slevy na nákup dekorativní kosmetiky a parfémů při koupi alespoň dvou libovolných výrobků z těchto kategorií. Další akce jsou pak pro zákazníky připraveny v rámci věrnostního programu prostřednictvím mobilní aplikace Rossmann Club.

Nová prodejna je v pořadí 151. pobočka řetězce v Česku. Do konce letošního roku chce Rossmann otevřít ještě dalších pět až deset obchodů.

-stk-