Škoda Auto si na sociální sítě vybrala Socialsharks

čtvrtek, 17. června 2021, 18:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Správu sociálních sítí zajistí pro české zastoupení automobilky Škoda Auto agentura Socialsharks.

Zdroj: Škoda Auto

Zdroj: Škoda Auto

České zastoupení automobilky Škoda Auto si na zajištění komunikace na sociálních sítích vybralo agenturu Socialsharks. Ta se od února stará o Instagram, Facebook, Twitter, YouTube a další, vytvořila pro ně dlouhodobou strategii a povede digitální kampaně, v jejichž rámci se chce společně s klienty zaměřit třeba na image firmy u dospívajících. Tým sociálních médií za Socialharks vede David Frejka a kreativu Daniel Krásný.

Tendr na novou digitální a mediální agenturu probíhal na konci loňského roku a zúčastnilo se ho šest českých agentur. „Nový Škoda tým má za cíl konsolidovat všechny aktivity v sociálních médiích na českém trhu včetně cyklistické platformy We Love Cycling,“ popisuje Filip Keresteš, člen týmu marketingu Škoda Auto Česká republika zodpovědný za digitální komunikaci. 

Socialsharks bude pracovat zejména s komunitou fanoušků. „Komunita kolem značky je pro nás alfou a omegou našeho přístupu. Je naším cílem, aby každá kampaň na sociálních sítích nějakým způsobem interagovala s fanoušky,“ říká David Frejka, tým leader sociálních médií agentury Socialsharks. 

Aktuálně agentura připravuje spuštění několika kampaní na sociálních sítích. Jednou z nich je i projekt na podporu image značky Škoda u náctiletých Čechů, který odstartuje v červnu. „Chceme budovat jejich vztah ke značce tak, aby Škoda byla první volbou, až si budou pořizovat svůj první vůz. Spouštět budeme jako jedna z prvních automobilek v Evropě kontinuální komunikaci na sociální síti TikTok a připravujeme i atraktivní storytellingovou kampaň na Facebooku a Instagramu, která moderním způsobem pracuje s historií automobilky,“ uvádí detaily kampaně Daniel Krásný, kreativní ředitel Socialsharks.

Kromě sociálních sítí firmy Socialsharks zajišťuje podporu dealerské sítě nebo spolupráci s influencery. 

-stk-