Toyota využije k propagaci premiéru Rychle a zběsile 9

úterý, 15. června 2021, 12:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti premiéry filmu Rychle a zběsile 9 vystaví Toyota vlastní verzi GR Supry v originálních oranžových barvách s kontrastními černými detaily.

Zdroj: Toyota

Zdroj: Toyota

České zastoupení automobilky Toyota podpoří u příležitosti premiéry filmu Rychle a zběsile 9 svůj model GR Supra. Přímo v multikině Cinema City Letňany vystaví 17. června vlastní verzi v originálních oranžových barvách s kontrastními černými detaily, které navazují na podobu vozu v prvních dílech filmové série. 

„Připravili jsme speciální GR Supru 3.0 v identickém designu, jaký se objevuje v novém filmu. Tím, že jeho podoba odkazuje k původnímu filmovému modelu z 90. let, chceme připomenout slavnou historii a poděkovat tvůrcům Rychle a zběsile za to, jak ohromně Supru proslavili,“ říká PR manažerka společnosti Jitka Jechová s tím, že diváci si budou moci rovněž zasoutěžit o jízdu se Suprou na okruhu.

V premiérovém týdnu v Letňanech i ostatních kinech sítě Cinema City v Praze poběží před filmem speciální spot propagující závodní brand Toyota Gazoo Racing, v němž Toyota využila převážně lokální záběry natočené českou produkcí Yoda Production. 

Speciální spot propagující závodní brand Toyota Gazoo Racing

Stejný tým spolu s fotografem Danielem Vojtěchem, který s českou Toyotou dlouhodobě spolupracuje, navíc připravil ještě speciální obsah určený pro klasická a sociální média, v němž fanoušci uvidí oranžovou GR Supru v plamenech.

Po skončení premiérového týdne bude vůz cestovat po republice a v kinech ho vystaví i někteří autorizovaní partneři v regionech.

-stk-