Americká značka The Laundress vstupuje na český trh

pátek, 16. července 2021, 12:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

The Laundress, značka v oblasti ekologického praní a čištění, spustila na českém a slovenském trhu svůj e-shop.

Značka The Laundress je přes e-shop nově dostupná na českém a slovenském trhu, zdroj: Carre Concierge.

Značka The Laundress je přes e-shop nově dostupná na českém a slovenském trhu, zdroj: Carre Concierge.

Americká značka The Laundress, působící v oblasti ekologického praní a čištění, startuje na českém a slovenském trhu svůj online obchod. Ten nabízí široké spektrum položek v oblasti celkové péče o šatník v podobě ekologicky šetrných pracích a čistících prostředků, spolu se stylovými doplňky a vybavením šaten.

The Laundress působí především v USA, ale její produkty jsou dostupné také v Austrálii, Kanadě, Japonsku, Koreji a v zemích západní Evropy. Do České republiky značku přináší společnost Carre Concierge jako doplnění svého portfolia služeb v oblasti profesionální péče o oděvy a celkového fashion concierge servisu.

„Internetový obchod značky The Laundress je dalším velkým krokem k rozšíření našich aktivit v péči o oděvy,“ uvádí Helena Pavlová, majitelka společnosti Carre Concierge, a dodává: „E-shop nabídne široký základní sortiment i limitované edice. Zákazníci si tak budou moci vybrat přesně produkt dle svých konkrétních potřeb.”

E-shop je dvojjazyčný, v českém a anglickém jazyce. Jeho nabídka je standardizovaná pro obě země, ceny sjednoceny a uváděny v korunách a v eurech.

-stk-