Benzina modernizuje svůj koncept samoobslužných stanic

úterý, 13. července 2021, 12:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Benzina Orlen rozšiřuje svou síť samoobslužných stanic, přichází s novým designem.

Zdroj: Benzina Orlen

Zdroj: Benzina Orlen

Síť čerpacích stanic Benzina Orlen uvedla do provozu svoji již jedenáctou samoobslužnou čerpací stanici v Česku, která se oproti svým předchůdcům liší designem i modernějšími technologiemi. Nachází se přímo na parkovišti u nového obchodního centra v Unhošti na Pražské ulici. Další samoobslužné stanice jsou v plánu. 

„První samoobslužnou stanici jsme otevřeli již před deseti lety a dle dosavadních výsledků je patrné, že zákazníci si tento druh čerpacích stanic oblíbili. V konceptu samoobslužných čerpacích stanic proto vidíme do budoucna velký potenciál a dále pokračujeme v jeho rozvoji,“ vysvětluje Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina Orlen, a dodává: „V průběhu letošního roku plánujeme otevření dalších samoobslužných čerpacích stanic v Česku i na Slovensku. V této souvislosti se zaměřujeme na lokality, jako jsou obchodní centra. Je zde dostatek zákazníků a expresní stanice jsou pro tyto lokality ideální.“

Samoobslužná čerpací stanice Benzina Orlen v Unhošti je otevřena nonstop. Nabízí široký sortiment paliv Efecta a Verva. Zákazníci mohou zaplatit pouze platebními kartami, tankovacími kartami a prostřednictvím aplikace Benzina.

Další podobné stanice se nacházejí v Brně, Ostravě, Hradci Králové, Přerově, Jablonci nad Nisou, Poděbradech, Vysokém Mýtě, Kopřivnici, Harrachově a Netolicích.

-stk-