Etnetera Group založila konzultační firmu Etnetera Sense

úterý, 13. července 2021, 07:20 Aktuality, PR, Reklama MediaGuru

Etnetera Group buduje konzultační službu prostřednictvím nové společnosti Etnetera Sense.

Zdroj: Etnetera Group

Zdroj: Etnetera Group

Etnetera Group založila novou konzultační společnost Etnetera Sense, jejím CEO je Jiří Štěpán. Klientům chce pomáhat s inovací v podnikání. Nejprve by mělo jít o klienty především ze segmentů e-commerce a finančních služeb. Do budoucna to však mohou být i automotive, retail, utility a další.

„Etnetera Sense navazuje na konzultační činnost, kterou mnoho let poskytujeme našim klientům v rámci jednotlivých firem Etnetera Group. Jsem přesvědčen, že založením samostatné firmy dojde k ještě větší profesionalizaci dané služby i širší podpoře českých firem v probíhajícím procesu digitalizace,“ uvedl Martin Palička, CEO Etnetera Group.

Konzultanti z Etnetera Sense se chtějí zaměřovat na oblasti: digital product design (projekty, které jsou od začátku navrženy do digitálního prostředí), dále na optimalizaci zákaznického zážitku a budování loajality a řízení zákaznické cesty v omnichannel prostředí.

Aktuálním tématem je pro tým Etnetera Sense bankovní identita – tzv. BankID. Letos v dubnu se Etnetera stala partnerem společnosti Bankovní identita. Vyhodnocuje také změny, které zasáhnou online trh v důsledku ukončení podpory cookies třetích stran a nových regulatorních požadavků ePrivacy.

-mav-