Kaufland v kampani provází zákazníky letní nabídkou

čtvrtek, 15. července 2021, 11:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kaufland v nové letní kampani provází skupinu zákazníků, kterým ukazuje, co vše v řetězci najdou pro letní dovolenou.

Klíčový vizuál k letní kampani Kauflandu, zdroj: Kaufland

Klíčový vizuál k letní kampani Kauflandu, zdroj: Kaufland

Kaufland spustil svou letní kampaň, jež poběží až do 5. září. Obchodní řetězec v ní provází po supermarketu skupinu zákazníků a ukazuje jim, co vše v něm naleznou pro letní dovolenou, ať už se odehrává kdekoli – u vody, na horách, na chatě, v zahraničí nebo doma. 

„Zákazník u nás najde širokou nabídku od jídla přes nepotravinářské zboží, jako jsou opalovací krémy, vybavení k vodě, grily a grilovací náčiní, věci na kempování a mnoho dalšího pro letní dovolenou,“ přibližuje Ivana Dvořáková z tiskového oddělení Kauflandu s tím, že si v kampani opět zahráli zaměstnanci společnosti. 

Letní reklamní spot řetězce Kaufland

Kampaň, jež míří na všechny, kdo se chystá na dovolenou, bude k vidění v televizi, outdooru, tisku, na internetu a sociálních sítích – na Facebooku, Instagramu a TikToku. Rovněž využije komunikaci v místě prodeje, například in-store rádio, POS či letáky. Součástí kampaně je i letní hit, jež je variantou na známou píseň Prodavač od Michala Tučného.

Letní hit řetězce Kaufland, který přezpíval známou píseň Prodavač od Michala Tučného.

Hit je možné zazpívat si i jako karaoke.

Na tvorbě kampaně se podílela agentura Effectivity. Produkci zajistila agentura Heroes of production. Režie se ujal Jakub Švejkar. Plánování a nákup médií má na starosti OMD.

-stk-