Komerční banka spustila kampaň k udržitelnosti

pátek, 30. července 2021, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Se sloganem „O CO2 jde? se Komerční banka v kampani zaměřuje na tématem udržitelnosti a klimatické změny.

Zdroj: Repro YT Komerční banka

Zdroj: Repro YT Komerční banka

Komerční banka odstartovala začátkem července svou letní kampaň se sloganem „O CO2 jde“, jejímž hlavním tématem je udržitelnost a klimatická změna. 

„Jsme jednou ze tří největších tuzemských bank a lídrem v oblasti zeleného financování. Je tak trochu naší povinností otevřít debatu o udržitelnosti a mluvit o ní otevřeně, se všemi otazníky i nejistotami. Dekarbonizace ekonomiky, nezbytná pro zpomalení oteplování naší planety, nebude jednoduchá. Chceme dát všem možnost proniknout do tématu a také se na něm aktivně podílet,“ komentuje kampaň Hana Kovářová, předsedkyně Komise ČBA pro udržitelné finance a ředitelka komunikace Komerční banky.

Kampaň je rozdělena do tří fází. Odstartovala prostřednictvím teaseru zaměřeném na širokou veřejnost, následuje edukativní část a zakončí ji představení konkrétních aktivit banky, a to i v produktové sféře. Veškeré aktivity v rámci kampaně se sbíhají na stránce kampaně, kde jsou umístěna i videa, v nichž o klimatické problematice promlouvají odborníci.

K vidění je kampaň nejen na internetu, ale i v outdooru a televizi. Na televizních obrazovkách je nasazen recyklovaný spot, venkovní reklama, s níž se dá setkat i na festivalu Rock for People, je vytištěna na recyklovaný papír. Součástí je také spolupráce s influencery, především s Benem Cristovaem, dále s Miou Doxanskou a Blankou Pilátovou. 

Recyklovaný televizní spot Komerční banky

Za kampaní, která poběží celé prázdniny, stojí kreativní agentura Momentum, mediální plánování a nákup zajišťovala mediální agentura PHD, o PR část se stará Crest Communications.

-stk-