Mapy.cz podpoří letní kampaní svou dopravní navigaci

čtvrtek, 8. července 2021, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V prázdninové kampani se Mapy.cz zaměří na podporu vnímání aplikace jako komplexního řešení pro každodenní cestování.

Zdroj: Mapy.cz

Zdroj: Mapy.cz

Mapy.cz, patřící pod společnost Seznam.cz, spouští svou prázdninovou kampaň, jejímž cílem je podpora vnímání aplikace jako poskytovatele komplexního řešení pro každodenní cestování dostupné na jednom místě. Propagace je zaměřena primárně na automobilovou dopravu s rozšířenými možnostmi navigace. 

„Prostřednictvím kampaně chceme lidem ukázat, že naši aplikaci můžou používat každý den, protože jim pomůžeme vyřešit i městské scénáře jako aktuální dopravní informace. Taky je upozorníme, kde se na jejich cestě po České republice nachází uzavírky, nehody, kolony nebo stavby na silnici. V rámci volnočasových aktivit zase vyhledáme atraktivní místa v jejich okolí a doporučíme tipy na zajímavé výlety, ať už pěšky, na kole, nebo autem,“ říká Jakub Faifer, produktový manažer služby Mapy.cz. V průběhu kampaně se lidé dozví také o produktových novinkách, které Mapy.cz uživatelům nabídnou jako například upozornění na radary nebo překročení rychlosti.

Kampaň, jež poběží v televizi, rádiu, na internetu a sociálních sítích, navazuje na dlouhodobou komunikační linku s postavou děda Vševěda. Sponzorské vzkazy se objeví na České televizi, v rádiu poběží v rámci dopravního zpravodajství například v celoplošných rádiích Evropa 2, Frekvence 1, Blaník, Beat, Kiss, Radiožurnál, dále i na stanicích regionálních. 

-stk-