Marketing Coca-Coly HBC povede Martina Lovětínská

pondělí, 26. července 2021, 12:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novou marketingovou ředitelkou společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko se stala Martina Lovětínská.

Martina Lovětínská, zdroj: Coca-Cola HBC

Martina Lovětínská, zdroj: Coca-Cola HBC

Do čela marketingu společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko nastupuje Martina Lovětínská. V systému Coca-Cola pracuje téměř 25 let. Ve své pozici nahrazuje Joonase Mäkilu, který se rozhodl v profesní kariéře pokračovat na poli vlastního podnikání. 

Martina Lovětínská se do České republiky vrací po osmiletém působení v zahraničních pobočkách. Nejprve řídila marketing v Itálii, následně na stejné pozici pracovala v Irsku, kde později zastávala také roli obchodní ředitelky. Předtím prošla ve společnosti Coca-Cola HBC řadou rolí v komerčních týmech, začínala jako analytička pro klíčové zákazníky v české pobočce v Kyjích. Vedle zaměstnání aktuálně také studuje MBA program na York St. John’s University ve Velké Británii.

„Jsme velice rádi, že se po osmi úspěšných letech vrací Martina zpět do České republiky nabitá zkušenostmi. Navíc si z ciziny přiváží i velmi cenné zážitky v rámci složitého pandemického období. Věříme, že se nám společně ve spolupráci s obchodním oddělením podaří pokračovat v nastartovaných aktivitách zaměřených na zákazníka a urychlit restart klíčových kanálů,“ uvedl Dan Timotin, generální ředitel Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

„Období pandemie bylo velice náročné pro všechny - nejen pracovně, ale i soukromě a pro mě z té vzdálenosti obzvláště i kvůli rodičům, kteří zde žijí. Český byznys tu prokázal jednoznačně svou adaptibilitu a já se těším na marketingové aktivity, které pro naše zákazníky i partnery chystáme,” popsala Martina Lovětínská a dodala: „V portfoliu 24/7 nás také čeká řada novinek, spotřebitelé se mají na co těšit.” 

V rámci systému Coca-Cola tak dochází k další změně ve vedení marketingu. V The Coca-Cola Company do čela marketingu přišel Jakub Loos.

Marketing v The Coca-Cola Company povede Jakub Loos

středa 7. července 2021

-stk-