Metaxa přináší v kampani „chvíle zalité sluncem“

neděle, 18. července 2021, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Metaxa startuje na českém a slovenském trhu novou reklamní kampaň, s níž se chce vrátit ke slunci.

Zdroj: Metaxa / Mast-Jägermeister CZ

Zdroj: Metaxa / Mast-Jägermeister CZ

Metaxa spustila na českém a slovenském trhu novou reklamní kampaň s názvem „Společné chvíle zalité sluncem“. Odklání se v ní od dosavadního konceptu objevování, s nímž značka komunikovala několika let, a vrací se k prosluněné atmosféře.

„Úspěšné objevitelské období pomalu končí. Přišlo léto a s ním návrat ke slunci. Je to příležitost vychutnat si společné chvíle se svými nejbližšími, radovat se, užívat si zábavy a pohody,“ říká Jiří Poláček, brand manažer společnosti Mast-Jägermeister CZ, která značku Metaxa distribuuje.

V posledních letech se značka zaměřovala především na propagaci Metaxa 12 hvězd, kdy v reklamách nabádali dobrodruzi spotřebitele, aby ji nepili, ale vychutnávali, potažmo objevovali. Nynější kampaň, jež se soustředí na Metaxu s pěti hvězdami, se nese ve znamení žluté a modré barvy a má navodit asociace slunce a moře.

Kampaň odstartovala na webových stránkách www.sluncemzalite.cz a na http://www.slnkomzaliate.sk. Její součástí je i aplikace Spotify, na níž je k dispozici playlist letních hitů ke zpříjemnění společných chvil strávených s rodinou či přáteli. Od 26. července na ni naváže komunikace v digitálním prostředí, včetně sociálních sítích, která bude podpořena i v místě prodeje prémiovým vystavením a spotřebitelskou soutěží ve vybraných řetězcích.

Pod kampaní je podepsána agentura Socialsharks, jež se značkou spolupracuje od ledna letošního roku.

-stk-