Televizní stanice Minimax mění svou vizuální identitu

čtvrtek, 29. července 2021, 12:35 Aktuality, TV MediaGuru

Dětská televizní stanice Minimax mění od 1. srpna vzhled i obsah. Bude mít nové logo, identikit, hudbu a ukázky obsahující známé postavičky.

Nové logo stále využívá ikonickou obruč, zdroj Minimax.

Nové logo stále využívá ikonickou obruč, zdroj Minimax.

Dětská stanice Minimax přichází od 1. srpna s novým vzhledem i obsahem. Změny zahrnují logo, identikit, hudbu a ukázky obsahující známé postavičky. V srpnu bude navíc stanice doplněna o řadu nových seriálů a filmů.

Minimax, který se zaměřuje převážně na věkovou skupinu 5 až 10 let, oživil ikonickou obruč v logu, která má představovat vstupní bránu do dobrodružných světů. Za změnou stojí kreativní tým stanice ve spolupráci s reklamní agenturou Umbrella. Stanice také mění svůj obsah a bude nabízet více příběhů a seriálů, speciálně navržených tak, aby oslovily i starší děti.

Minimax přichází i s animovaným logem, má představovat bránu do dobrodružných světů, zdroj: Minimax.

Minimax přichází i s animovaným logem, má představovat bránu do dobrodružných světů, zdroj: Minimax.

Od 1. srpna pak bude uveden animovaný seriál „Tým Dronix“, který sleduje zážitky mladých lidí milujících drony. Od 16. srpna, každý den v 17:30, startuje seriál „Ernest & Rebecca“ o šestileté holčičce a jejím kamarádovi mikrobovi. Potěší i rodinné filmy o čarodějce Bibi a její kamarádce Tině. Komedie „Bibi a Tina“ startuje v sobotu 7. srpna od 20:00. 

Minimax spadá pod společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe, která je je součástí AMC Networks International. Portfolio společnosti nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +.

Atmedia Index: Nejlépe hodnocené jsou ČT:D, NG a Prima Zoom

pátek 18. června 2021

-zue-