Telly začala poprvé vysílat v rozlišení 4K

středa, 7. července 2021, 07:30 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Telly zařadila od začátku července do nabídky kanál NASA 4K do všech svých měsíčních balíčků pro internetovou televizi.

Zdroj: Telly

Zdroj: Telly

Televize Telly zařadila od začátku července do nabídky kanál NASA 4K do všech svých měsíčních balíčků pro internetovou televizi. Stanice vysílá v rozlišení Ultra HD (4K). Jde o stanici Národního úřadu pro letectví a vesmír, zkráceně NASA (anglicky National Aeronautics and Space Administration). Americká NASA na tomto kanálu vysílá záběry z vesmíru a pak také dokumenty s vesmírnou tematikou.

4K rozlišení nebo jinými slovy UHD (Ultra HD) nabízí rozlišení 3840 × 2160 pixelů, což je 4x více než dosud nejrozšířenější rozlišení Full HD. V něm televize Telly vysílá většinu svých ostatních programových kanálů.

Telly před koncem června také spustila svou letní kampaň, jejíž ústřední slogan zní „Užijte si dobře naladěné léto!“. Součástí kampaně jsou slevy i dárkové sady pro nové zákazníky. Všechny prvky kampaně se objevují výhradně v online prostředí prostřednictvím statických i dynamických bannerů. Reklamní kampaň připravila agentura Grizzlink také pro Facebook a Instagram. Kampaň cílí na nové zákazníky placené televize i ty, kteří už placenou televizi využívají například u konkurenčních operátorů.

-mav-