Zahájila internetová olympijská televize Czechteam.tv

středa, 7. července 2021, 10:45 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Internetová olympijská televize Czechteam.tv doplní sportovní přenosy generálních mediálních partnerů ČT a ČRo.

Zdroj: repro Czechteam.tv

Zdroj: repro Czechteam.tv

Od 1. července začala vysílat Czechteam.tv, která doplní sportovní přenosy generálních mediálních partnerů ČT a ČRo. Jde o společný projekt mediálního domu Czech News Center, internetové televize Mall.TV, Českého olympijského výboru a komunikační skupiny WPP. Cílem je přinést informačně-zábavní obsah ze zákulisí letních olympijských her v Tokiu. V první vlně před olympiádou uvede kolem 19 videopořadů, tedy téměř 200 epizod.

„Olympijský obsah mimo klasické přenosy produkujeme už od roku 2016. Letos jsme se rozhodli posunout dál a přizvali jsme technologického, produkčního a dramaturgického partnera v podobě tandemu CNC a Mall.TV. Už teď si mohou fanoušci sportu zkrátit čekání na vele-událost více než 600 minutami rozmanitého sportovního obsahu. Na czechteam.tv jsou pro ně připravené archivní pořady z posledního ročníku olympiády, ale i první nové příspěvky, které je navnadí na jedinečnou atmosféru blížícího se sportovního svátku, a hlavně toho, co nabízí kromě dění na sportovišti,” uvedl předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval. Hlavní program nabídne nová platforma od 23. července, tedy v den startu olympijských her.

Partnerské obchodní programy na míru připravuje společnost WPP. Týká se to jak současných oficiálních partnerů ČOV tak nových klientů.

-mav-