Albert nabídne ve věrnostní kampani školní výbavu

čtvrtek, 5. srpna 2021, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Albert spouští novou sběratelskou kampaň, v níž se opět propojuje s nakladatelstvím Albatros. Nabídne i školní výbavu.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert startuje 4. srpna novou věrnostní kampaň, s níž cílí na děti. Za nasbírané body mohou získat zákazníci nejen dětské knížky českých pohádek od Albatrosu, ale i školní batohy. 

Na výběr bude sedm knížek od Albatrosu s českými pohádkami na motivy nejznámějších večerníčků nebo čtyři druhy cestovních a zážitkových deníků z Čech, Moravy a Slezska od Albi. „České pohádky jsou vždy velice oblíbené jak u malých, tak velkých čtenářů. Proto jsme do letošní kampaně zařadili tradiční pohádky, jako je Bob a Bobek, Včelí medvídci, Rumcajs nebo Bylo nás pět,“ vysvětluje Jaroslav Anelt, který má v Albertu věrnostní kampaně na starosti. „Pro zvídavé děti pak máme připravené zážitkové a cestovní deníky, díky kterým poznají hravou formou krásy tuzemska a zároveň mohou rodičům pomoci s výběrem výletů,“ dodává.  Knížky od Albatrosu lze pořídit se slevou 74 % a deníky od Albi se slevou až 87 %. 

Vedle knih a deníků zařazuje Albert do nabídky také dva speciální chytré batohy. „Každý má zabudovaný USB port pro nabíjení. Oba jsou nepromokavé a mají i přehledný úložný systém pro sešity, knížky či notebook,“ popisuje druhou část kampaně Jaroslav Anelt. Tyto batohy lze pořídit se slevou až 65 %. 

Zákazníci obdrží za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží jeden bod. Bod navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku. K nákupu stačí celkem deset bodů, z toho Albert dává dva body jako dárek při využití klasické papírové kartičky. V případě sbírání bodů v aplikaci Můj Albert získají zákazníci předvyplněné body tři. 

Věrnostní kampaň potrvá do 21. září, nebo do vyčerpání zásob. 

-stk-