Amazing Places se spojují s průvodcem Placehunter

pátek, 20. srpna 2021, 16:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Amazing Places zahajují spolupráci s cestovatelským průvodcem Placehunter.

Spoluzakladatelé Placehunter Eliška Hudcová a Jaroslav Janouš s Petrem Kotíkem, jenž založil Amazing Places, zdroj: Amazing Places.

Spoluzakladatelé Placehunter Eliška Hudcová a Jaroslav Janouš s Petrem Kotíkem, jenž založil Amazing Places, zdroj: Amazing Places.

Amazing Places, projekt, který nabízí inspiraci na ubytování na netradičních místech, uzavírají strategické partnerství s cestovatelským průvodcem  s tipy na výlety Placehunter a stávají se jeho menšinovým partnerem.

„Spojení přirozeně vychází z našeho společného zaměření na cestování. Amazing Places o obsah, jaký Placehunter nabízí, dlouhodobě usilovaly. Navíc obsah v tak vysoké kvalitě a exkluzivitě, která je blízká právě i nám v Amazing Places. Inspirace na ubytování s doplněním tipů a informací o výletech na méně obvyklá, ale turisticky velmi atraktivní místa je dalším benefitem pro naše zákazníky,“ uvedl Petr Kotík, zakladatel projektu Amazing Places. 

Cílem propojení obou projektů je zvýšení informačního komfortu uživatelů. Přehled dostupnosti ubytovacích kapacit a nabídka jedinečných míst by měl přinést zvýšení zásahu cílové skupiny projektů v řádech desítek tisíc uživatelů.

Nabídky ubytování doporučené Amazing Places budou zobrazeny v aplikaci Placehunter v okolí jednotlivých turistických cílů. Uživatelé mohou získat předplatné aplikace po dobu pobytu na některém z míst zdarma.

Aplikace se navíc stane i novým zajímavým komunikačním kanálem, který Amazing Places mohou nabízet svým partnerům z řad poskytovatelů ubytovacích služeb. Obě značky počítají se vzájemnou podporou v rámci marketingové komunikační strategie.

-stk-