Astratex na kreativu volí agenturu Jinej Gang

úterý, 10. srpna 2021, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

E-shop se spodním prádlem Astratex si vybral novou kreativní agenturu Jinej Gang. Ta vytváří novou kampaň pro 10 trhů.

Agentura Jinej Gang, zdroj: Jinej Gang

Agentura Jinej Gang, zdroj: Jinej Gang

Astratex si vybral novou kreativní agenturu Jinej Gang. Ta vytváří novou televizní kampaň, která na podzim poběží na všech 10 trzích, kde online obchod se spodním prádlem působí.

Kampaň přichází s novou brand propozicí značky, která bude použitelná na český trh, ale i na zahraniční trhy. I v nových spotech bude figurovat modelka a moderátorka Iva Kubelková. Kampaň by zároveň měla určit komunikační linku pro všechny spoty firmy v budoucnu. 

Cílovou skupinou jsou převážně ženy. Jde většinou o matky, které se starají o rodinu a domácnost, volný čas tráví s rodinou, na zahradě nebo na chatě. Spodní prádlo nakupují v průměru dvakrát ročně a Astratex je pro ně známkou ověřené kvality za dostupnou cenu.  

„Cílem naší nové kampaně je vedle zvýšení povědomí o značce Astratex ukázat spolehlivost námi prodávaného spodního prádla v každé životní situaci. Tým z Jiného Gangu přinesl unikátní nápad přenositelný na další komunikaci, duplikovatelný na další obsah a na další kanály,“ říká marketingový ředitel Astratex Karol Guláš.

Natáčení kampaně proběhne na konci srpna a v září, do vysílání půjde na podzim. Režie se ujala Paulina Mačáková. 

Nápad je postaven na faktu, že spousta žen nosí špatně padnoucí spodní prádlo, a když po mnoha letech díky Astratexu najdou to správné, připadá jim, že se stal zázrak. Jak jen ženy mohly tak dlouho nosit něco, co je škrtilo, tahalo a v čem se necítily dobře?," popisuje art director Viktor Říha z agentury Jinej Gang.

Jinej Gang tvoří kromě Viktora Říhy také Ondřej Hübl a Tomáš Vápeník, kteří mají za sebou přes 20 let zkušeností v oboru. V minulosti se podíleli na reklamách pro T-Mobile, Fernet, Oskar, Vodafone.

Astratex: K růstu pomohla rychlost i adaptace

čtvrtek 5. srpna 2021

-stk-