Emirates natočily reklamu na špičce nejvyšší budovy světa

středa, 11. srpna 2021, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na špičce nejvyšší budovy světa Burdž Chalífy v Dubaji natočily svou novou reklamu aerolinky Emirates.

Z natáčení reklamy na špičce nejvyšší budovy světa Burdž Chalífy, tyčící se 828 metrů nad zemí, zdroj: Emirates

Z natáčení reklamy na špičce nejvyšší budovy světa Burdž Chalífy, tyčící se 828 metrů nad zemí, zdroj: Emirates

Letecká společnost Emirates připravila novou reklamní kampaň, kterou natáčela na špičce nejvyšší budovy světa Burdž Chalífy, tyčící se 828 metrů nad zemí. Na nejvyšší bod se postavila letuška, která se tak stala jednou z mála osob, která měla možnost se tam dostat, například vedle Toma Cruise či korunního prince Dubaje. 

Reklama byla natočena bez zeleného pozadí a speciálních efektů na 1,2 metrech. Přestože se k natáčení přihlásili i zaměstnanci aerolinek, nakonec se společnost rozhodla obsadit profesionální skydiverku, aby byla zajištěna bezpečnost. Natáčení zabralo zhruba pět hodin, kameru obstaral jediný dron.

Skydiverka oblečená jako letuška drží ve spotu cedule, kterými vyjadřuje radost, že se její společnost dostala do oranžové skupiny na britském cestovním semaforu. Inspirace přitom pochází ze scénky z vánočního romantického filmu Láska nebeská. 

„Klid a jistotu, kterou vidíte u palubní průvodčí v naší reklamě, je ztělesněním našeho týmu, který se stará o bezpečnost a pohodlí našich zákazníků, “ řekl sir Tim Clark, prezident společnosti Emirates.

Reklama vznikla ve spolupráci interního týmu Emirates a agentury Prime Production AMG se sídlem v Dubaji.

-stk-