Hard Rock otevírá na pražském letišti svůj Rock Shop

čtvrtek, 5. srpna 2021, 12:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Hard Rock Cafe má od 3. srpna nový Rock Shop na Letišti Václava Havla.

Nový Rock Shop na Letišti Václava Havla Praha, zdroj: Hard Rock Cafe

Nový Rock Shop na Letišti Václava Havla Praha, zdroj: Hard Rock Cafe

Americký řetěz Hard Rock Cafe, který už přes deset let provozuje restauraci a obchod s merchandesingem v centru Prahy, se nyní rozrůstá o další pobočku. Na Letišti Václava Havla Praha na Terminálu 1 se od 3. srpna 2021 otevírá jeho Rock Shop. Nabídne různorodý sortiment: od triček, mikin, pinů, hrnků a mnoho dalších věcí.

„Sortiment bude stejný jako ve všech našich Rock Shopech, přičemž na Letišti Václava Havla Praha budou ještě navíc k prodeji čtyři tematické připínáčky. Žádné jídlo ani nápoje se zde nebudou prodávat,“ upřesnila generální manažerka Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová. 

Praha se s Letištěm Václava Havla Praha zařadí k druhé evropské metropoli, kde je obchod s ikonickými předměty Hard Rocku. První Rock Shop je v německém Mnichově na Letišti Franze Josefa Strausse. „Letiště Praha se dlouhodobě věnuje zákaznické zkušenosti. Její součástí je nejen dostupnost různých produktů a služeb na letišti, ale také poskytnutí zážitku všem skupinám cestujících. Rock Shop je toho důkazem. Věříme, že cestující ocení jeho exkluzivní a ikonické produkty,“ říká František Kachlík, ředitel komerčních aktivit na Letišti Praha.

Otevírací doba Rock Shopu bude od 7 hodin do 22 hodin a cestující ho najdou na pozici T1 A134, Terminál 1, Letiště Václava Havla Praha. 

-stk-