Innogy láká v kampani na asistenční služby zdarma

čtvrtek, 26. srpna 2021, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani komunikuje dodavatel plynu a elektřiny Innogy své asistenční služby zdarma.

Zdroj: Repro YT innogycz

Zdroj: Repro YT innogycz

Dodavatel plynu a elektřiny Innogy spouští novou kampaň, v níž láká potenciální zákazníky na asistenční služby zdarma jako bonus k odběru energií. Profesionální domácí asistenci, která zahrnuje služby opravářů, zámečníka a řemeslníků pro rychlé a pohodlné vyřešení poruch či havarijních situací v domácnosti, vykresluje jako nezbytnost pro udržení harmonické atmosféry doma. Tváří jsou opět Pavel Šimčík a Petra Špindlerová.

„Nabídka asistenčních služeb nebo možnost prodloužené záruky je populární napříč odvětvími. Z interních spotřebitelských dat víme, že pro nadpoloviční většinu zákazníků má takový bonus vyšší vnímanou hodnotu než například finanční odměna. Právě nabídka asistenční služby zdarma na zájem o krytí před nečekanými haváriemi ze strany zákazníků dobře odpovídá,“ říká Václav Podzimek, Customer Communication Manager společnosti Innogy. 

Kampaň je nasazena od 16. srpna a poběží celý podzim hlavně v televizi, rádiu a na internetu. Do televize bude nasazen jak reklamní spot „Ať vám to doma klape“ a také sponzorský vzkaz. Zkrácená verze spotu bude k vidění v online prostředí. 

Kreativa pochází z dílny agentury VMLY&R. „Komunikaci produktového benefitu jsme postavili na léty prověřeném insightu – pro pohodovou atmosféru doma je klíčové, aby všechny spotřebiče a další vybavení v domácnosti správně fungovaly. Když doma něco nefunguje, je atmosféra zkrátka napjatá a odráží se to negativně i na vztazích mezi členy domácnosti,“ říká za VMLY&R František Mareš.

Produkci zajistila společnost Bistro films, režie se ujala Jasmina Blaževič. BTL komunikaci má na starosti Wunderman Thompson. Nákup klasických médií obstarala TSM Global, online média Fragile.

-stk-