Mattoni natočila na karlovarském festivalu nový spot

pátek, 27. srpna 2021, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Během pouhých 48 hodin připravila značka Mattoni na karlovarském filmovém festivalu svůj nový reklamní spot.

Zdroj: Mattoni / Mattoni 1873

Zdroj: Mattoni / Mattoni 1873

Mattoni, partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (dále jen KVIFF), připravila v rámci své kampaně „Mattoni je život“ nový reklamní spot. Natočila jej na právě probíhajícím festivalu během 48 hodin a 23. srpna nasadila do vysílání. 

„KVIFF je jedinečná akce, na kterou se do Karlových Varů, domova naší minerální vody, sjíždějí lidé nejen z celé České republiky, ale i ze světa. Město je v tu dobu doslova nabité energií a životem. Proto jsme se rozhodli využít tuto jedinečnou akci pro tvorbu dalšího ze série spotů v rámci kampaně ,Mattoni je život'. Protože se ale jedná o filmový festival, chtěli jsme spot pustit do televizního vysílání již v době, kdy KVIFF probíhá, abychom sem třeba nalákali i další návštěvníky. Tak se zrodil nápad, že spot natočíme ihned na začátku festivalu a do vysílání ho pustíme co nejdříve v jeho průběhu,“ popisuje Miroslava Moravcová, manažerka značky Mattoni.

Nový reklamní spot natočila Mattoni během pouhých 48 hodin, zdroj: Mattoni 1873.

Natáčení probíhalo na festivalových místech v Karlových Varech, jako je červený koberec před hotelem Thermal, kinosál v hotelu Thermal nebo Mattoni Life Bar na Vřídelní kolonádě v době, kdy se zde vedl souboj o titul mistra světa v barmanské soutěži Mattoni Grand Drink. Spot provází tóny legendární písně „Live is Life“ od skupiny Opus.

K vidění bude v televizi, na internetu a sociálních sítích. Pod kreativou je podepsána agentura MilanoPraha. Režie se ujal Tomáš Lomič. Produkci zajistil Jakub Tlapák.

-stk-