Nutella v nové edici „cestuje“ po Česku a Slovensku

středa, 25. srpna 2021, 09:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová edice obalů pomazánky Nutella zobrazuje přírodu i historická místa v České republice a na Slovensku.

Limitovaná edice "S Nutelláskou", zdroj: Nutella / Ferrero

Limitovaná edice "S Nutelláskou", zdroj: Nutella / Ferrero

Značka lískooříškové pomazánky s kakaem Nutella uvádí novou limitovanou edici obalů „S Nutelláskou“, na kterých zobrazuje 15 divů přírody a historických památek v České republice a na Slovensku. Z českých lokalit se jedná například o Sněžku, Adršpach, Pálavu, Petřín, Karlštejn, Český Krumlov, Telč či ostravské Vítkovice. 

Edice navazuje na probíhající soutěž s Nutella bránami pro výletníky, které jsou rozmístěny po České republice a Slovensku. Soutěžící se mohou vyfotit s některou z bran a vyhrát balení Nutella z limitované edice. Kdo pošle fotografie ze všech sedmi bran, soutěží o celoroční zásobu Nutella. Soutěž probíhá do 31. října.  

Od září Nutella spustí na českém a slovenském trhu rozsáhlou kampaň, jež se objeví v televizi, outdooru, na internetu a sociálních sítích. V televizi poběží reklamní spot až do konce října na stanicích skupin Nova a Prima. V outdooru využije citylitghty v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, na nichž bude použit lentikulární tisk. Na pražském Andělu se promění i jedna ze zastávek MHD. V online prostředí bude k vidění na Facebooku, Instagramu a YouTube včetně bannerů na vybraných českých webech. 

Vizualizace zastávky MHD v rámci kampani "S Nutelláskou", zdroj: Nutella / Ferrero

Vizualizace zastávky MHD v rámci kampani "S Nutelláskou", zdroj: Nutella / Ferrero

Pod kampaní je podepsána agentura WMC Grey

-stk-