Skupina DFMG vstupuje do digitální a PR agentury Insighters

pondělí, 30. srpna 2021, 07:35 Aktuality, Internet & Mobil, PR MediaGuru

Vedle agentur Dark Side a Pria jde o další investici skupiny DFMG. Do dvou let chce být leaderem digitálního marketingu.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Skupina Digital First Marketing Group (DFMG), která se specializuje na komplexní služby digitálního marketingu, rozšiřuje své kompetence v oblasti public relations: vstupuje do digitální a PR agentury Insighters. DFMG nyní vlastní v Insighters 28% podíl, který do budoucna plánuje navýšit. Současný tým DFMG se díky této akvizici rozrůstá na více než 150 odborníků na digitální marketing, tvorbu a řízení obsahu, média a PR.

Hlavními investory DFMG jsou technologická skupina eD invest group, a investiční společnost Equity Partners, kteří společně podporují další růst DFMG, a to jak formou dalších možných akvizic, tak i interním rozvojem nových projektů produktů.

Všichni zakladatelé Insighters – Tomáš Staněk, Miroslav Toman a Ondřej Hubatka, zůstávají nadále činní jako manažeři agentury a budou se též podílet na rozvoji celé skupiny.

„Ambicí všech společníků DFMG je nejenom vybudovat jasnou jedničku digitálního marketingu v ČR, ale také nabídnout klientovi plné portfolio marketingových a mediálních služeb na jednom místě," uvedl Martin Štrupl, řídící partner eD invest group, největšího investora DFMG.

Skupina DFMG v minulosti uskutečnila akvizice do marketingových společností Dark Side a Pria System. 

-mav-