The Vegetarian Butcher v kampani hlásá „Nic neobětujte“

úterý, 24. srpna 2021, 15:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka rostlinných výrobků The Vegetarian Butcher v kampani říká, že láska k masu nemusí přinášet žádné oběti.

Zdroj: Repro YT thevegetarianbutcher_czsk

Zdroj: Repro YT thevegetarianbutcher_czsk

Společnost Unilever spustila kampaň na svou značku rostlinných výrobků The Vegetarian Butcher. Se sloganem „Nic neobětujte“ ukazuje, že láska k masu díky rostlinným alternativám nemusí přinášet oběti. Jejím cílem je oslovit především flexitariány, tedy konzumenty, kteří konzumaci masa záměrně omezují, a nalákat je na portfolio značky, která „není žádným kompromisem co do chuti a textury“. 

Za značkou stojí Jaap Korteweg, který si v roce 2010 na Světový den zvířat otevřel své první vegetariánské řeznictví. S ambicí vytvořit nový druh alternativy k masu v něm představil kompletní sortiment řeznictví určený primárně pro milovníky masa a flexitariány. Na jeho příběh navazuje i reklamní spot, natočený v Praze.

Reklamní spot značky The Vegetarian Butcher, natočený v Praze

„Značka The Vegetarian Butcher od samého začátku stojí na sdílení osobního příběhu jejího zakladatele. Je to inspirativní příběh milovníka masa, který se stal řezníkem budoucnosti a jehož vizí je vytvořit největší vegetariánské řeznictví na světě s pozitivním dopadem na nás i naši planetu. A i to je promítnuto do nového TV spotu,“ popisuje Andrea Davidová, brand manažerka potravinových značek společnosti Unilever. 

Kampaň, jež odstartovala 15. srpna, poběží do konce září. K vidění je v televizi, na internetu a sociálních sítích, kde sdílí snadné recepty. Kreativa je dílem agentury TBWA. Režie se ujal CD Morrish. 

-stk-