Vinograf otevřel kamenný Vinoshop, plánuje i další expanzi

úterý, 31. srpna 2021, 12:20 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Vinný bar Vinograf se rozrůstá. Na Senovážném náměstí v Praze otevřel kamenný obchod Vinoshop.

Zdroj: Vinograf

Zdroj: Vinograf

Pražský vinný bar Vinograf  otevřel poblíž své vlajkové lodi, vinného baru s restaurací na pražském Senovážném náměstí, kamenný obchod s víny Vinoshop. Zároveň spustil nové webové stránky jak pro svůj e-shop, tak pro vlastní web.

Vinoshop slouží jako oddělená prodejna vín a delikates k vínům, které doposud byly dostupné v baru. Nový obchod má usnadnit výdej zboží z e-shopu a online objednávek i pro zájemce „z ulice“. Zákazníci mohou zároveň ochutnat skleničku vína „na stojáka“. Samostatnou prodejnu se Vinograf rozhodl otevřít z důvodu zvyšující se poptávky po výběrových lahvích vína a ostatního sortimentu z baru.

„Vinoshop na Senovážném náměstí je první ukázkou cesty expanze značky Vinograf, která se bude ubírat několika směry: vinné bary se studenou kuchyní, online obchod a online služby, kamenné obchody s vínem a delikatesami a povyšování standardu kvality naší vlajkové lodi – vinného baru s restaurací na Senovážném náměstí,” říká k rozšíření spolumajitel Vinografu Jan Horešovský.

V rámci zlepšování kvality služeb zákazníkům Vinograf zapracoval i na svém e-shopu i samotném webu. Tento týden spustil zcela nové webové stránky, které mají nakupování zpřehlednit i urychlit. 

-stk-