Vydavatelství Premium Media Group vede Štěpán Dlouhý

středa, 18. srpna 2021, 14:35 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

V pozici generálního ředitele Štěpán Dlouhý nahrazuje Zuzanu Melicharovou.

Štěpán Dlouhý, zdroj: Premium Media Group

Štěpán Dlouhý, zdroj: Premium Media Group

Na pozici CEO vydavatelství Premium Media Group nastoupil Štěpán Dlouhý. Ve funkci po více než třech letech vystřídal Zuzanu Melicharovou.

Štěpán Dlouhý působil více než 11 let ve společnosti Stance Communications na pozicích Account Manager a Account Director a také jako tiskový mluvčí mBank CZ. V nové pozici bude odpovědný za ekonomické výsledky i rozvoj společnosti, nastavení každodenních procesů i dlouhodobých strategií a cílů nebo iniciování nových projektů. „Zaměřit se chceme na akvizici nových titulů a rozvoj digitálních kanálů. Intenzivně se také budeme věnovat komplexní spolupráci s klienty v rámci ArtContent Studia, tedy tvorbě obsahu a komunikačních strategií,“ sdělil Dlouhý.

Do portfolia Premium Media Group patří byznys magazín Estate, revue pro českou a slovenskou architekturu Architect+, lifestylové časopisy Premium Golf a Premium Ski, byznys magazín Premium Brno a pololetník o designu a umění Art of Living. V rámci divize Custom publishing Premium Media Group vydává lifestyle magazín The Black Tie pro klienty Friedrich Wilhelm Raiffeisen a cestovatelský magazín Exclusive Tours pro stejnojmennou cestovní kancelář. V portfoliu má také dva webové portály – Estate.cz zaměřující se na reality a Iconiq.cz pro ženy o módě, kráse a stylu.

-mav-