Albert kampaní podpoří privátní značku Královské kuře

pondělí, 13. září 2021, 00:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Albert v kampani podtrhuje, jakou péči dostávají kuřata z jeho privátní značky.

Klíčový vizuál ke kampani na Královské kuře, zdroj: Albert

Klíčový vizuál ke kampani na Královské kuře, zdroj: Albert

Od pondělí 13. září startuje Albert novou kampaň na svou privátní značku kuřecího masa Královské kuře. Zaměřuje se na péči, kterou tato kuřata během svého života dostávají navíc oproti běžným kuřatům, a zároveň zdůrazňuje hodnoty a vlastnosti samotných farmářů. 

„Chtěli jsme zákazníkům ukázat víc, než co si běžně přečtou na obalu. Za způsobem chovu vždy stojí lidé z farem, kde zvířata vyrůstají, a právě díky jejich práci má Královské kuře takovou kvalitu, pod kterou se můžeme podepsat,” komentuje myšlenku kampaně marketingová ředitelka Albertu Kateřina Harris.

Kampaň bude až do poloviny listopadu k vidění v televizi, tisku, rádiu, outdooru, kině a na internetu. Její součástí budou i PR a direct marketingové aktivity, eventy, zapojení rozšířené či virtuální reality a komunikace v místě prodeje. V online prostředí budou moci diváci nahlédnout přímo na farmy, kde Královská kuřata vyrůstají.

Kreativa pochází z dílny agentury VCCP. „Kvalita masa je jedno nejdiskutovanějších témat na trhu. A tak jsme chtěli přijít s kampaní, která nebude jen co nejhlasitěji vykřikovat všechny benefity, ale naopak diváka v reklamním bloku naladí poklidnou atmosférou, v níž kuřata skutečně vyrůstají,” popisuje za kreativní agenturu Luboš Jahoda

Produkci zajistilo studio Iscream v režii Roberta Hloze. Média má na starosti agentura Carat. 

-stk-