Albert ve věrnostní kampani nabídne sportovní výbavu

středa, 22. září 2021, 13:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sportovní výbavu, sluchátka nebo chytré hodinky mohou získat na podzim zákazníci Alberta za nasbírané body.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert spouští 22. září novou věrnostní kampaň, v níž nabídne svým věrným zákazníkům sportovní výbavu, sluchátka či chytré hodinky. 

Pro domácí cvičení jsou připravené podložky na cvičení, gymnastický míč, ale i závěsný posilovací systém pro procvičení celého těla či balanční podložka. „Ti, kteří se již vrátili do posiloven a fitness center, či si jdou zarelaxovat na hodinu jógy či pilates, jistě ocení sportovní tašky, rychleschnoucí ručníky nebo láhve na pití se speciálním prostorem pro klíček či jiné drobnosti,“ popisuje Jaroslav Anelt z oddělení marketingu obchodů Albert. 

Sportovní náčiní, láhve či tašky mohou zákazníci pořídit se slevou až 60 %. Dále budou v nabídce se slevou až 50 % také chytré hodinky a náramek od Niceboy. 

Zákazníci obdrží za každých 200 korun vynaložených na nákup jeden bod. Bod navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku. Potřeba je nasbírat celkem deset bodů, z toho Albert dává dva body jako dárek při využití klasické papírové kartičky. V případě sbírání bodů v aplikaci Můj Albert získají zákazníci předvyplněné a platné body tři. Novinkou v aplikaci je možnost sdílet kampaňové body se svými blízkými. Věrnostní kampaň potrvá do 9. listopadu, nebo do vyčerpání zásob.

-stk-