Amazing Places má svou první video kampaň, režíroval Arichtev

čtvrtek, 30. září 2021, 07:10 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Spot je určen především pro online prostředí, ale objeví se i v českých kinech.

Z natáčení video kampaně Amazing Places, zdroj: Amazing Places

Z natáčení video kampaně Amazing Places, zdroj: Amazing Places

Po startu nového webu a spuštění vlastního rezervačního systému přichází cestovatelský projekt Amazing Places se svou první video kampaní. Kampaň s názvem „Když je to amazing, tak nechceš odjet" režíroval Biser A. Arichtev, námět a kreativní zpracování připravila agentura Jinej Gang. Ve spotu hrají Veronika Arichteva, Klára Oltová, Jakub Žáček, Biser Arichtev, Anna Vítková a Oliver Olt.

„Představili jsme si situaci, kdy jste na jednom z dechberoucích míst a najednou vám rezervace končí. Co uděláte? Vymysleli jsme si rodinu, která pomocí skvělých skrýší a kamufláží na takovém místě žije, i když by už dávno měla odjet. A do této situace přijede krásná Veronika Arichteva. Zápletka je tady a výsledek ať posoudí diváci,“ říká Ondřej Hübl, vedoucí centra zábavy a vzdělávání z agentury Jinej Gang.

Zdroj: Amazing Places, minutový spot

Zdroj: Amazing Places, 30vteřinový spot

Zdroj: Amazing Places, film o filmu

Spot je určen především pro online prostředí, ale objeví se i v českých kinech. Video kampaň startuje 29. září. „Podpora poběží během celého podzimu. Bude spojena s naším novým webem a rezervačním systémem. Máme připraveny různé stopáže i několik bumperů. Počítáme s maximálním využitím našich kanálů na sociálních sítích Instagram, Facebook a samozřejmě YouTube,“ přibližuje cílení kampaně Klára Honzíková, která má v Amazing Places na starosti marketing.

-mav-