Brandmark má nové seniorní accounty a art directorku

čtvrtek, 23. září 2021, 07:30 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Kreativní prostor Brandmark rozšířil svůj tým o nové seniorní account directory a art directorku.

Milan Hrazánek, Klára Jahodová a Iveta Bendová, zdroj: Brandmark

Milan Hrazánek, Klára Jahodová a Iveta Bendová, zdroj: Brandmark

Kreativní prostor Brandmark rozšířil svůj tým o nové seniorní account directory a art directorku. O klienty a vedení projektů Brandmarku se nově starají Klára Jahodová a Milan Hrazánek, do kreativního oddělení přibyla Iveta Bendová.

Klára Jahodová do Brandmarku zamířila z velkých agentur, kde postupně působila na pozici senior account manager pro klienty jako Vodafone (McCann), Air Bank (Ogilvy) nebo Sanofi (Publicis). V Brandmarku má aktuálně na starosti Pragovku, Čerstvě utrženo, Grandhotel Pupp, projekt Třídímolej.cz nebo start komunikace kosmetiky B.U a STR8.

Milan Hrazánek do Brandmarku přešel z Konektoru, kde působil jako account například pro klienty ČMSS nebo Dáme jídlo. Věnuje se mimo jiné správě nativního systému idvertorial a sportovnímu projektu Díky, trenére. V Brandmarku se stará o zakázky pro společnost CPI, Artesu nebo o nově připravované projekty a tendry.

Iveta Bendová vystudovala grafický design na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara na plzeňské univerzitě a zaměřuje se na tvorbu identity, typografii a sazbu, ale věnuje se i autorské ilustraci. Mimo jiné působila jako lektor kurzu grafických programů na Scholastice.

-mav-