Cyrilovy brambůrky mají nový obal, chtějí do retailových sítí

neděle, 26. září 2021, 07:40 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Cyrilovy brambůrky uvádí nový obal. Český výrobce s ním chce expandovat do retailových sítí.

Nové obaly Cyrilových brambůrek, zdroj: Krajči plus

Nové obaly Cyrilových brambůrek, zdroj: Krajči plus

Rodinná firma Krajči plus ze Slovácka, výrobce klasických bramborových lupínků a slaných snacků, zavádí nový obal svého vlajkového produktu Cyrilovy brambůrky. Sáček podle výrobce nepropouští světlo a řemeslné brambůrky v něm mají vydržet déle čerstvé. Kombinací prémiového designu a delší trvanlivosti se firma chce dostat do dalších maloobchodních řetězců.

Výrobce doposud rozvážel Cyrilovy brambůrky v klasických průhledných obalech s papírovou etiketou. „Kouzlo věci je v tom, že se brambory neblanšírují, a brambůrky mají díky tomu pravou bramborou chuť. Také v nich nejsou žádné konzervanty, vyrábíme je podle aktuálních objednávek a rozvážíme vždy čerstvé. V tradičním průhledném obalu vydrží tři měsíce. Nové obaly trvanlivost prodlužují na šest měsíců,“ uvedl výrobní ředitel firmy Jakub Krajči.

„Naším cílem bylo, aby nový obal zákazníkům co nejvíce připomínal ten klasický a aby díky svému tvaru, jednoduchosti a čistému designu vynikl mezi konkurenčními výrobky,“ dodala Alžběta Kubišová, manažerka marketingu. Autorem návrhu je grafik Dan Šenkeřík, jenž stojí také za imaginární tváří značky – sedlákem Cyrilem.

-mav-