DDB Prague vede Jan Faflík, Darko Silajdžić se posouvá

pondělí, 27. září 2021, 15:35 Lidé, Reklama MediaGuru

Jan Faflík na pozici CEO DDB Prague vystřídal Darka Silajdžiće, který se bude věnovat zejména rozvoji lokální skupiny a sítě DDB.

Zdroj: DDB Prague

Zdroj: DDB Prague

Jan Faflík nastoupil v září na pozici CEO DDB Prague. V předchozích letech působil například v agenturách Saatchi & Saatchi, TBWA, Euro RSCG a VCCP. Vystřídal Darka Silajdžiće, který je v čele agentury od roku 2014 a nyní zastává pozici Group Chairman, kde se bude věnovat zejména rozvoji lokální skupiny a sítě DDB (DDB Prague, DDB FTW Worldwide a Fame Factory).

V uplynulých měsících do týmu skupiny DDB Prague nastoupil také Gavin Cheng, a to na pozici CEO DDB FTW Worldwide. Tato rostoucí globální síť, specializující se na gaming a esports, která má centrálu v rámci skupiny DDB Prague, má k této chvíli 18 poboček po celém světě.

Na českém trhu funguje DDB od roku 1991. Mezi klienty patří: McDonald's, Brit, CZC.cz, VW Užitkové vozy, Rossmann, Grand Optical, Metro, Universal Robots, Invia, Magistrát hlavního města Prahy, Mars, Verti, Four Seasons, PETA a další. V předchozích letech skupina DDB Prague se rozšířila o produkční studio Fame Factory a světovou gamingovou agenturu DDB FTW Worldwide.

-mav-