Fanta uvedla kampaň „Halloween na roztrhání“

sobota, 11. září 2021, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fanta spojuje svou podzimní marketingovou kampaň se spotřebitelskou soutěží o Playstation PS4.

Klíčový vizuál k akci "Halloween na roztrhání" značky Fanta, zdroj: The Coca-Cola Company

Klíčový vizuál k akci "Halloween na roztrhání" značky Fanta, zdroj: The Coca-Cola Company

Fanta, značka limonády z portfolia společnosti Coca-Cola, přichází na českém a slovenském trhu se začátkem školního roku s akcí „Halloween na roztrhání“. Od 1. září do 31. října bude její součástí spotřebitelská soutěž o ceny, v čele s Playstation PS4. 

Svou podzimní kampaní chce Fanta především pobavit, „Svátek Halloween je v České republice i na Slovensku zejména mezi teenagery rok od roku populárnější, je to ale jednodenní záležitost, která je až na konci října. Touto akcí jsme chtěli právě této věkové skupině, mezi kterou jsou naše limonády Fanta velmi oblíbené, čekání na Halloween zpříjemnit a svým způsobem zkrátit. Proto přichází Halloween na roztrhání už 1. 9. a běží až do dne oslav tohoto svátku,“ komentuje Kateřina Třísková, brand manažerka ve společnosti The Coca-Cola company ČR/SK. 

Akci podpoří komunikace na internetu, sociálních sítích a také v místě prodeje. Na prodejnách se budou moci zákazníci setkat s POS materiály a paletovými dekoracemi. Využity budou i speciální produktové stojany, které v řetězci Billa budou kromě Fanty obsahovat i vybrané produkty značky Intersnack. 

Na webu coca-cola.cz a coca-cola.sk poběží speciální microsite a do podpory bude zapojena i sociální síť Instagram a vybraní influenceři, například Gamer. 

-stk-