Fond Trigea koupil retail parky v Olomouci a Ostravě

sobota, 4. září 2021, 08:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Nemovitostní fond Trigea koupil dva nákupní parky na Moravě, RP Haná v Olomouci a OC Retail Park Ostrava. Do jeho portfolia patří i OC Plzeň.

Retail Park Haná je novým přírůstkem do portfolia fondu Trigea, zdroj: NP Haná

Retail Park Haná je novým přírůstkem do portfolia fondu Trigea, zdroj: NP Haná

Český nemovitostní fond Trigea koupil dva nákupní parky na Moravě, Retail Park Haná v Olomouci a obchodní centrum Retail Park Ostrava. Své dosavadní portfolio tří nemovitostí tak fond rozšířil o další maloobchodní projekty.

„Naší strategií je budovat diverzifikované portfolio kvalitních nemovitostí, které investorům zajistí nadstandardně atraktivní výnos. I letos chceme dodat našim investorům výnos okolo 6 %,“ říká Tomáš Trčka, generální ředitel nemovitostního fondu Trigea

Trigea, český nemovitostní fond založený v roce 2019, patří do finanční skupiny Partners a zaměřuje se na nákup komerčních nemovitostí ve vybraných lokalitách, především na kancelářské a maloobchodní projekty v Praze i mimo ni. Jeho portfolio zatím tvořily pražské kancelářské budovy Louvre a Explora Business Centre a Obchodní centrum Plzeň. Při transakci fond zastupovala realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield.

Plocha nákupních parků v Česku přesáhla milion m²

pátek 30. dubna 2021

-zue-