Komerční banka je hlavním partnerem hokejové extraligy i národního týmu

středa, 8. září 2021, 14:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Hlavním partnerem extraligy ledního hokeje a zároveň hlavním partnerem národního hokejového týmu se od letošního ročníku nejvyšší ligy stává Komerční banka.

Zdroj: Komerční banka

Zdroj: Komerční banka

Hlavním partnerem extraligy ledního hokeje a zároveň hlavním partnerem národního hokejového týmu se od letošního ročníku nejvyšší ligy stává Komerční banka. Spojení banky s hokejem bude v komunikační rovině podtrhovat slogan Komerční banka – banka českého hokeje. U příležitosti nově oznámeného partnerství banka od dnešního dne nabízí tematický design platební karty s motivem reprezentačního týmu.

„Týmová spolupráce a fair play představují základní hodnoty během hokejových klání. Jsou klíčové i ve světě bankovnictví. My je v Komerční bance ctíme a rozhodnutí o spojení naší banky s jedním z českých národních sportů je tak naprosto přirozené,“ uvedl generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka.

Hokej se od letošního ročníku nejvyšší hokejové soutěže stává pro Komerční banku klíčovou sponzoringovou aktivitou a doplňuje tak spektrum podpory, kterou banka poskytuje v podobě kulturních, vzdělávacích či udržitelných projektů.

Spolupráce Komerční banky s českým hokejem zahrnuje také partnerství národního týmu U20, anket Hokejista sezóny, Zlatá hokejka a Zlatá helma, dále se banka stává partnerem Síně slávy českého hokeje, Univerzitní ligy a Memoriálu Ivana Hlinky.

-mav-