L'Oréal zapojí s WeDigital influencery i pro profi segment

čtvrtek, 30. září 2021, 10:00 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

L'Oréal pověřil agenturu WeDigital přípravou 25 influencerských kampaní.

Zdroj: WeDigital

Zdroj: WeDigital

L'Oréal pověřil agenturu WeDigital přípravou 25 influencerských kampaní. S agenturou tak rozšiřuje spolupráci, dosud pro značku připravila zhruba desítku kampaní.
Letos bude agentura zaštiťovat influencer kampaně pro všechny čtyři divize společnosti.

Spolupráci s influencery si na podzim poprvé vyzkouší i Divize profesionálních produktů, která doposud komunikovala pouze s kadeřníky klasickými B2B kanály. Letos bude poprvé výrobky a produkty ukazovat pomocí influencerů nejen profesionálům, ale i koncovým zákazníkům.

„Používat influencery v komunikaci značek, které primárně cílí na B2B klientelu je odvážné. O to víc si vážíme, že nám dává L'Oréal příležitost vyzkoušet influencery pro historicky první představení profi produktů běžným zákazníkům. Od září do listopadu budou zapojení influenceři poutat na dvě řady vlasových produktů a jednu profesionální vlasovou žehličku. Jsme zvědaví, jak vybraní influenceři, v čele s Behou Nguyen, zahýbou znalostí těchto produktů nejen u profesionálů, ale hlavně u jejich zákaznic,” říká o nové zkušenosti majitelka agentury WeDigital, Andrea Hurychová.

Z plánovaných podzimních kampaní lze uvést také kampaně pro divizi L'Oréal Luxury, konkrétně pro značku Biotherm. Ta bude navíc spojená s iniciativou ochrany moří a oceánů.

WeDigital ale pro L'Oréal nepracuje jen na produktových kampaních. Připomínat bude na podzim i slogan pod hlavičkou L'Oréal Paris „Protože ty za to stojíš“, který letos oslaví 50 let. Pro kampaň, která běží od leta přes celý podzim, agentura oslovila influencerky Petru Vančurovou, Helenu Navrátilovou a slovenskou Zuzanu Vačkovou.

-mav-