Letošní ADC Awards budou vyhlášeny 26. října

čtvrtek, 2. září 2021, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slavnostní ceremoniál soutěže ADC Czech Creative Awards proběhne 26. října v kině Přítomnost.

Zdroj: ADC

Zdroj: ADC

Vyhlášení vítězů letošního ročníku soutěže ADC Czech Creative Awards se bude konat 26. října v žižkovském kině Přítomnost. Proběhne v tzv. hybridním režimu, tedy jako kombinace tradičního offline eventu a online přenosu.

„Počítáme s tím, že na podzim můžou být pravidla setkávání o něco přísnější než teď, proto dopředu říkáme, že počet lístků na ceremoniál bude limitovaný. Kdo chce být přímo na místě, měl by sledovat spuštění prodeje a tentokrát výjimečně nenechávat nákup lístků až po shortlistech,“ avizuje David Suda, předseda ADC Czech Republic, s tím, že celý ceremoniál se bude stejně jako loni rovněž streamovat online.

Posledním srpnem také vypršel termín tzv. ,early birds’ přihlášek, nadále je možné přihlašovat už jen za standardní cenu, a to až do finálního deadlinu 17. září. Právě na podporu přihlášek v tomto období startuje druhá vlna kampaně.

V dalším videu ze série Nas*r všechny je tentokrát právě David Suda tím úspěšným kreativcem, kterému kolegové z branže nemohou přijít na jméno. Ve spotu ho sice diváci neuvidí ani neuslyší, ale zato mohou – spolu s hlavním hrdinou videa – pokreslit jeho obličej na aktuální titulce oborového časopisu MaM hanlivými kresbami.

I letos mají ADC Awards vlastního mentora přihlášek – této role se stejně jako loni ujal Jan Marcinek. Přihlašovatelé s ním mohou konzultovat například nejvhodnější kategorie nebo strukturu případové studie. Více informací je k dispozici na webu www.adc-czech.cz.

-stk-