Mars si na PR a influencer marketing vybírá MSL

úterý, 21. září 2021, 14:10 Aktuality, Marketing, PR MediaGuru

Mars si pro PR a influencer marketing na čtyřech trzích volí agenturu MSL.

Zdroj: Mars

Zdroj: Mars

Společnost Mars, do jejíhož portfolia patří značky Pedigree, Whiskas, Orbit, Airwaves nebo Snickers, si na své PR aktivity a influencer marketing vybírá agenturu MSL ze sítě Publicis Groupe. Ta se postará o komunikační strategii pro klíčové segmenty nejen na tuzemském trhu, ale i na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku. 

V kategorii Petcare agentura již nyní pracuje na reputaci jednotlivých značek, CSR aktivitách, produktovém PR a posílení kategorie krmiv v retailu včetně influencer marketingu. Zaměří se na značky Pedigree, Whiskas, Perfect Fit a Sheba. „Naším cílem bude posílit reputaci těchto značek jako kvalitního partnera pro výživu psů a koček, na kterého se můžou jeho majitelé spolehnout. V otázce CSR aktivit pro Pedigree bychom se rádi propojili s konkrétní partnerskou organizací a nově postavili komunikační koncept ,Šťastný domov pro každého psa',“ říká k obsahu navrhované komunikace Josef Chrpa, Consumer Strategy Leader v MSL.

Pro značky ze segmentu cukrovinek a potravin připraví MSL mix influencer marketingu a lifestylové komunikace. „Žvýkačky, jako impulzivní segment, byly ovlivněny koronavirovou změnou nákupního chování spotřebitelů, a proto se na rok 2022 chceme zaměřit hlavně na opětovné posílení našich výrobků v běžném životě spotřebitelů,“ dodává Petra Šebová, Portfolio Lead MW&Food ze společnosti Mars. 

-stk-