Prima natáčí seriál Půlnoční zpověď, v hlavní roli i Lambora

středa, 29. září 2021, 14:45 TV MediaGuru

Televize Prima připravuje novou osmidílnou sérii Půlnoční zpověď. V hlavních rolích se představí Markéta Plánková a Marek Lambora.

Začátek natáčení seriálu Půlnoční zpověď, zdroj: FTV Prima

Začátek natáčení seriálu Půlnoční zpověď, zdroj: FTV Prima

Televize Prima připravuje novou osmidílnou sérii od autorské dvojice Kateřiny a Jitky Bártů s názvem Půlnoční zpověď. Děj se odehrává v několika časových rovinách. V hlavních rolích se představí Markéta Plánková (v roli terapeutky) a Marek Lambora (v roli kněze). Oba v ději po letech nekomunikace a vzájemného nepochopení nečekaně propojí společné tajemství a záhadný zločin.

Dalších hereckých rolí se zhostí např.  Denisa Nesvačilová, Igor Orozovič, Sabina Laurinová, Marek Taclík, Lukáš Příkazký, Dana Morávková nebo Saša Rašilov.  

Kateřina a Jitka Bártů už dříve pro Primu připravily kriminálky Temný Kraj nebo V.I.P. vraždy. „Půlnoční zpověď vzešla z námětu, který jsme měly v šuplíku rozdělaný už několik let, ale nikdy na něj nepřišla ta správná chvíle. Až teď. Stačilo pár úprav a vznikl úplně nový, originální koncept a formát, který nás moc baví. S každým seriálem chceme divákům vyprávět zábavnou formou nějaký zajímavý příběh a nadnést téma, se kterým se mohou ztotožnit,“ uvedly.

Termín nasazení seriálu Půlnoční zpověď Prima zatím neupřesnila. O hudbu k seriálu se postaral Petr Malásek.

Marek Lambora v seriálu Půlnoční zpověď, zdroj: FTV Prima

Marek Lambora v seriálu Půlnoční zpověď, zdroj: FTV Prima

-mav-