Prima točí další nový seriál, pracovně mu říká ZOO

pondělí, 13. září 2021, 07:20 TV, Aktuality MediaGuru

Televize Prima připravuje do vysílání svůj další původní seriál, pracovně ho označuje názvem ZOO.

Natáčení nového seriálu TV Prima, zdroj: FTV Prima

Natáčení nového seriálu TV Prima, zdroj: FTV Prima

Televize Prima zahájila natáčení nového rodinného seriálu s pracovním názvem ZOO. Seriál má sledovat osud hlavní hrdinky, která se rozhodla zahodit dědictví rodinné firmy a jít si za svým snem. V hlavní roli se představí herečka Michaela Pecháčková, dále Eva Burešová a Viktorie Janečková.

„Začínáme natáčet nový rodinný seriál, kde se část děje bude odehrávat v prostředí Safari Parku Dvůr Králové,“ dodala ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová.

Diváci v novém seriálu uvidí mimo jiné i Davida Gránského, Pavlu Tomicovou, Štěpána Benoniho, Boba Klepla, Vandu Hybnerovou, Terezu Brodskou, Vojtěcha Vovesného, Dušana Sitka, Šimona Bilinu a další. Seriál režíroval Libor Kodad. O nasazení seriálu zatím Prima neinformovala. Do vysílání může být připraven nejdříve na jaře příštího roku.

Jde tak o další z připravovaných nových seriálů televize Prima. Ta ještě před zahájením letošní podzimní sezóny, do které uvedla nové seriály 1. mise, Dvojka na zabití a Hvězdy nad hlavou, oznámila, že začala natáčet seriál kriminální seriál Duch. Půjde o osmidílný seriál, v němž hlavní roli ztvární Štěpán Benoni. Případy bude řešit s kolegyní v podání Marty Dancingerové. Vyšetřovatelé pracují v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu.

-mav-