Semtex natočil s raperem Konexem hudební video

sobota, 25. září 2021, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Semtex se spojil se slovenským raperem a producentem Konexem, s nímž hledal talentované beatmakery.

Semtex se spojuje se slovenským raperem a producentem Konexem, zdroj: Semtex / Kofola ČS.

Semtex se spojuje se slovenským raperem a producentem Konexem, zdroj: Semtex / Kofola ČS.

Značka energetických nápojů Semtex z portfolia společnosti Kofola ČeskoSlovensko se spojila v rámci soutěže Semtex Beat se slovenským raperem a producentem Konexem, s nímž hledala talentované beatmakery. Ze 160 účastníků se vítězem stal český tvůrce vystupující pod jménem Silentone, který se se stal hostem na Konexově novém albu Supernova a objevil se i v doprovodném videoklipu k písni Idem Long na podporu drinku Semtex Long. 

Hudební videoklip k písni Idem Long

„Kampaň s Konexem je součástí komunikační platformy Semtex Republic, ve které se zaměřujeme na teritoria důležitá pro Generaci Z, cílovou skupinu značky Semtex. Naší hlavní motivací je nejen přinášet atraktivní obsah, ale také vytvářet otevřené prostředí, ve kterém fanoušci mohou přímo zasahovat do procesu tvorby, a stávat se tak součástí všech aktivit,“ popisuje Aleš Hladil, senior brand manager značky Semtex.

V rámci zmíněné platformy již značka zorganizovala e-sportovní showmatch v CS:GO jako launch event pro drink Semtex Focus cílený primárně na gamery. Pokračoval hudební aktivací s Konexem, a později vydal i vlastní limitovanou kolekci oblečení ve spolupráci s fashion značkou Lalavoom, kterou odprezentoval mini fashion filmem a následnou aktivací pro fanoušky. Na komunikaci Semtex spolupracuje s agenturou WMC Grey

Semtex uvedl na Twitchi novinku vyvinutou pro gamery

pátek 30. dubna 2021

-stk-