Seriál Pan profesor zahájí 9. září, na Voyu o týden dříve

středa, 1. září 2021, 15:05 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Nova zahájí vysílání nového seriálu Pan Profesor ve čtvrtek 9. září, o týden dříve uvede první díl na portálu Voyo.

Pan profesor, zdroj: TV Nova

Pan profesor, zdroj: TV Nova

Nový seriál Pan Profesor se televizním divákům poprvé představí ve čtvrtek 9. září od 20:20. Vysílat se pak bude každý čtvrtek na TV Nova. Na placeném videoportálu Voyo budou ale díly dostupné s týdenním předstihem. Zahajovací díl je tak možné na webu zhlédnout ve čtvrtek 2. září

Seriálová novinka s Vojtěchem Dykem v hlavní roli nahrazuje ve čtvrtečním večerním vysílání TV Nova seriál Ordinace v růžové zahradě

Pan profesor se odehrává nejen ve školním prostředí, ale také v soukromí studentů i pedagogů. Hlavní postavou seriálu je chemikář, fyzikář a tělocvikář (hraje Vojtěch Dyk). Profesi pedagoga vnímá jako poslání, studentům pomáhá řešit problémy ve škole i v soukromí. Sám se ale dostává do nezáviděníhodných situací.

V seriálu dále hrají např. Michal Pazderka, Jiří Štrébl, Alena Mihulová nebo Beáta Kaňoková.

Seriál vychází z německé předlohy Der Lehrer, který se poprvé vysílal v roce 2009. Slovenskou adaptaci Pán profesor vysílá sesterská televize Markíza, na podzim nasazuje třetí řadu tohoto seriálu.

-mav-