Vodafone TV zařadí do nabídky kanály Nova Sport 3 a 4

čtvrtek, 2. září 2021, 18:10 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Vodafone TV rozšiřuje svou nabídku o kanály Nova Sport 3 a 4, nově tak nabídne i fotbalovou Ligu mistrů, Bundesligu nebo La Ligu.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Vodafone TV přidá ke svým více než 145 programům od 7. září dva nové kanály – Nova Sport 3 a 4. Nabídku tak rozšíří o přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA, ale také italskou Serii A, španělskou La Ligu a německou Bundesligu.

Nova Sport 3 a 4 budou součástí tarifů TV Komfort a TV Komplet. Další možností je balíček Sport, který lze za 99 korun přikoupit k základnímu tarifu Klasik. V nabídce dále zůstává francouzské Ligue 1. Fanoušci můžou sledovat i počínání českých klubů, a to v Evropské lize a Evropské konferenční lize. Zápasy fotbalových klubů Sparty, Slavie a Jablonce v Evropě budou na kanálech Sport 1 a 2. Kromě fotbalu sportovní obsah Vodafone TV čítá i přenosy hokejové NHL (Nova Sport 1 a 2) nebo závody Formule 1 (Sport 1 a 2).

V rámci Vodafone TV je možné využívat také videotéku s více než 2000 tituly, aplikace Netflix nebo Amazon Prime Video nebo Kids. V rámci probíhající kampaně „Spojení plné výhod” mohou zákazníci získat televizi na 3 měsíce zdarma, hradí pouze 70 korun za pronájem set-top boxu. 

Vodafone kampaní představí spojenou nabídku dat i TV

pátek 20. srpna 2021

-stk-