Vydavatelství A 11 začne od října vydávat magazín E&B

pátek, 17. září 2021, 13:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Jeho uvedením vstupuje do segmentu estate, designu, developerských projektů a architektury.

Zdroj: A 11

Zdroj: A 11

Vydavatelství A 11 rozšiřuje nabídku svých prémiových titulů o magazín E&B. Jeho uvedením vstupuje do segmentu estate, designu, developerských projektů a architektury. V portfoliu A 11 doplňuje tituly Premium Guide a Lawyers & Business

Magazín E&B vyjde poprvé na začátku října, a to ve vyvýšeném formátu 330 x 230 mm a rozsahem minimálně 80+4 strany. Distribuce bude probíhat ve volném prodeji i řízeně na top osobnosti z oboru. Šéfredaktorkou je Jana Chuchvalcová, která v A 11 řídí B2B tituly Profi Makléř & Reality nebo Profi Poradenství & Finance.

Magazín E&B přinese informace o dění v developmentu, současné architektuře či designu, o ekonomické situaci v tomto odvětví a lidech z oboru. Jeho obsah reaguje na dění v segmentu real estate a ekonomiky. Koncept magazínu je postaven na přímém zapojení odborníků . Cílovou skupinou jsou developeři v ČR a na Slovensku, advokátní kanceláře, architekti, designéři, top management, obchodní komory a velvyslanectví, vybrané instituce státní správy a municipalit.

„Úspěch titulů Premium Guide a Lawyers & Business nás inspiroval ke spuštění magazínu E&B, který zapadá do našeho záměru rozšiřovat portfolio prémiových a B2B titulů. Ty u nás dlouhodobě vykazují nadprůměrné inzertní výkony i stabilní zájem čtenářů,“ uvedl obchodní ředitel vydavatelství A 11 David Korn.

-mav-