Westfield Chodov se spojuje s Lady Gaga

středa, 8. září 2021, 07:15 Aktuality, Retail MediaGuru

OC Westfield Chodov nabízí online vystoupení Lady Gaga prostřednictvím streamovací platformy, chystá i fanzóny pro fanoušky přímo v nákupním centru.

Zdroj: Westfield Chodov

Zdroj: Westfield Chodov

Obchodní centrum Westfield Chodov nabízí vystoupení zpěvačky Lady Gaga prostřednictvím streamovací platformy a ve fanouškovských zónách ve více než 20 centrech Westfield v Evropě a USA. Virtuálně a prostřednictvím celosvětové sítě center Westfield bude možné si poslechnout skladby z jejího nového alba duetů s Tony Bennettem Love For Sale ještě před jeho oficiálním uvedením.

„Po spolupráci se společností Westfield na mnoha živých hudebních vystoupeních plánujeme posunout vystoupení umělce opět na novou úroveň a zprostředkovat je zákazníkům center Westfield po celém světě jak v on-line prostředí, tak i mimo něj. Je to naše první společná akce, kdy budeme opravdu moci propojit fanoušky z celého světa,“ říká Jurgen Grebner, Executive Vice President ve společnosti International Interscope Records.

Skladby z nového alba uslyší zákazníci připojení virtuálně a fyzicky přítomní ve fanzónách některého z 21 center Westfield v Evropě a USA včetně pražského Westfield Chodov. Získat exkluzivní přístup na on-line stream vystoupení, které proběhne ve čtvrtek 30. září, je možné po registraci online, vstupenky do oficiálních fanzón pak budou k dispozici pro členy věrnostního programu Westfield od 17. září, od 20. září potom i pro další zájemce, kapacita je 400 míst.

V centru Westfield Chodov je v září a říjnu naplánována řada dalších akcí a aktivací, například Back to School nebo Schwarzkopf Elite Model Look Casting.

Westfield Chodov zavádí donášku nákupu až do auta

čtvrtek 8. října 2020

-zue-