Značky a dealerskou síť VW Financial Services řídí Blatnická

čtvrtek, 2. září 2021, 07:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici vedoucí prodeje za oblast Dealerská síť a značky ve Volkswagen Financial Services nastoupila od 1. září Martina Blatnická.

Martina Blatnická, zdroj: Volkswagen Financial Services

Martina Blatnická, zdroj: Volkswagen Financial Services

Vedoucí prodeje za oblast Dealerská síť a značky ve společnosti Volkswagen Financial Services se od 1. září stala Martina Blatnická. Na starosti bude mít vedení týmů brand manažerů a obchodních zástupců. Její ambicí je omezení administrativní zátěže a zaměření se na využití potenciálu koncernového zázemí a spolupráce s jednotlivými značkami. Ve své pozici nahrazuje Lukáše Cankaře, který firmu po 13 letech opouští. 

„Do Volkswagen Financial Services přicházím s cílem nastavit novou podobu procesů pro naše partnery z řad dealerů tak, aby byly efektivnější a intuitivnější. Soustředit se chci i na implementaci růstových plánů s koncernovými značkami,“ říká Martina Blatnická.  

Martina Blatnická přichází do Volkswagen Financial Services ze společnosti UniCredit Fleet Management, kde dva roky vedla Obchodní oddělení – Fleet a Retail. Předtím působila jedenáct let ve Volkswagen Financial Services Slovensko, naposledy jako vedoucí oddělení Fleet a Remarketing. 

-stk-