Billa se spojuje v akci s kartami Edenred

středa, 13. října 2021, 18:15 Aktuality, Retail, Reklama MediaGuru

Billa nabízí do konce prosince akci pro držitele stravenkové karty Ticket Restaurant nebo stravenkové peněženky na kartě Edenred.

Klíčový vizuál věrnostní kampaně Billa, zdroj: Billa

Klíčový vizuál věrnostní kampaně Billa, zdroj: Billa

V obchodním řetězci Billa je dlouhodobě možné platit kartami Ticket Restaurant Card či Edenred Card. V období od 7. října do 31. prosince budou zákazníci moci při platbě těmito kartami nakupovat výhodněji. Při každé druhé transakci nad 500 Kč získají 100 Kč zpět. Akce je určena pro více než 250 tisíc lidí, kteří vlastní stravenkovou kartu Ticket Restaurant nebo mají aktivní stravenkovou peněženku na kartě Edenred.

Akce platí ve všech prodejnách Billa po celé České republice. Pro získání bonusu 100 korun vícekrát za den je třeba nakoupit s minimálním hodinovým rozestupem. Zároveň platí podmínka, že majitelé karet musí být přihlášeni do věrnostního programu společnosti Edenred. Tato akce se nevztahuje na papírové stravenky od společnosti Edenred.

V roce 2020 se počet transakcí s použitím těchto elektronických karet či stravenek vyšplhal přes 12 milionů, přičemž na celkových tržbách se platba těmito způsoby podílí v posledních letech jednotkami procent.

V supermarketech Billa přijímají platby stravenkami či elektronickými kartami od společností Edenred, UP, Benefit-plus a Sodexo.

Billa si připomíná 30 let na trhu, plánuje další expanzi

pondělí 13. září 2021

-zue-