Bonami do vánoční kampaně obsazuje „nenápadné“ hrdiny

úterý, 19. října 2021, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bonami startuje vánoční kampaň, v níž dává prostor „nenápadným“ hrdinům.

Zdroj: Bonami

Zdroj: Bonami

E-shop s nábytkem a bytovými doplňky Bonami spouští svou vánoční kampaň. Zaměřuje se v ní na to, co dělá sváteční chvíle svátečními, a dává vyniknout „nenápadným“ hrdinům – nábytku, který Vánocemi provází. 

„Uvědomili jsme si, že drtivá většina našich vzpomínek na Vánoce je spojena s nábytkem – s židlí, na které balancujeme při zdobení stromečku, se stolem, u kterého zdobíme cukroví, se sedačkou, na které se radujeme z dárků. A tak jsme chtěli tyto okamžiky reflektovat i v kampani,“ říká Lucie Šuláková, brand manažerka Bonami.

V kampani jsme se zaměřili na jednoduchost, základní typy nábytku i doplňků. Nehrajeme přehnaně na city, netlačíme ,vánoční náladu', důležitá je pro nás atmosféra, kterou mají díky drobným detailům spoty i vizuály evokovat,“ doplňuje Šuláková s tím, že na přípravě kampaně se podílely agentury Czech Promotion a Final_2.  Režie se ujal Janek Cingroš, za produkcí stál Lukáš Venclík. 

Vánoční spot Bonami

Kampaň bude k vidění až do konce listopadu v televizi a na internetu, konkrétně na YouTube a v display reklamě. Poběží na českém, slovenském, maďarském a letos poprvé také na rumunském trhu.

Celkový rozpočet na kampaň přesáhl 20 milionů korun, z nichž většinu Bonami investuje do televizních spotů, menší část pak do YouTube a dalších online a offline formátů. 

-stk-